Att göra eller inte göra – det är frågan.

Karina LindgrenNyheter

– Vad ska du göra i sommar?

Den frågan har kommit upp titt som tätt den senaste månaden när jag träffar vänner, på jobbet mm. I tidningar och på sociala medier får vi goda råd om vad vi bör göra eller inte göra för att må bra och minska stressen. Inte sjutton motverkar allt detta frågande och goda råd stresskänslan för den som verkligen befinner sig i farozonen eller i närheten av den eller bara vill gå sin egen väg.

Själv är jag bra på att planera och boka in aktiviteter. I sommar testar jag att göra annorlunda. Både till den som frågar och till mig själv, är svaret att jag inte tänkt något särskilt. Få se hur det blir. Oavsett, känns det ganska bra att lyfta av förväntningar och krav om att antingen göra något eller inte göra någonting, och låta tiden få komma och gå som den vill.

Om författaren

Karina Lindgren

Karina Lindgren har lång och gedigen erfarenhet som chef på olika nivåer, och som ledarutvecklare och chefsstöd. Hon är utbildad jur. kand vid Göteborgs universitet och har ett flertal professionella styrelseuppdrag. Karina är som bäst när hon får arbeta med chefer som vill satsa långsiktigt och är hängivna sitt ledarskap och uppdrag.